Na alle wisselende geluiden van de afgelopen dagen is het dan nu zeker: We mogen 2 maart weer open. Hoewel we nog enorm meeleven met onze collega ondernemers die nog even dicht moeten blijven, zijn we voor nu wel even erg opgelucht dat wij weer voor jullie kunnen gaan zorgen. Wij zullen er, zoals altijd, alles aan doen om dit veilig en goed te laten verlopen. We kunnen niet wachten om jullie weer allemaal in 1 van onze salons te mogen ontvangen.

Van alle liefdevolle berichten die we afgelopen maanden hebben gekregen, hebben we begrepen dat jullie ook staan te trappelen om weer bij ons langs te komen. Daar zijn we echt enorm blij mee.  We gaan alles op alles zetten om voor iedereen een afspraak in te plannen op het tijdstip dat het beste past. Mocht het niet lukken op IJburg probeer dan onze salon op de Ceintuurbaan, daar hebben we vanaf nu iets meer capaciteit.

Wanneer dit allemaal niet lukt hebben we nog 2 extra mogelijkheden.

  1. Zet jezelf op onze digitale wachtlijst: Download onze afspraken app. Voor zowel IJburg als Ceintuurbaan is een aparte app. Je kan je via deze app op een wachtlijst laten zetten (voor een specifieke behandeling, medewerker of tijd). Zodra er een tijdstip vrijkomt ontvang je direct een berichtje.
  2. Laat je op de bellijst zetten: Zit je thuis te werken en ben je heel flexibel? Maak dan gebruik van onze bellijst. Doordat we lang dicht zijn geweest willen we graag, iedere mogelijk tijdslot benutten om mensen te ontvangen. Mocht iemand symptomen hebben of door de GGD gevraagd zijn in quarantaine te gaan, dan vragen wij mensen thuis te blijven. Het kan dus zijn dat we op de dag plekken vrij krijgen. Sta je op de bellijst dan bellen we je graag om te kijken of het je past. Wij hopen jou dan die dag nog even ontspanning te geven en je helpt ons enorm met de bezetting. Stuur een mailtje naar info@mjamsterdam.nl ovv bellijst

Van de vorige lockdown hebben we geleerd dat ons webbased boekingssysteem overbelast kan raken bij heropening. We hebben de leverancier hierover geïnformeerd, maar met de enorme toestroom op een heel kort moment kunnen ze daar mogelijk onvoldoende maatregelen voor nemen. Blijf het dan vooral proberen of mail ons. Vanaf morgen zijn we ook telefonisch bereikbaar 020-4165098

Wij kunnen niet wachten!

Liefs Team MJ