MJ AMSTERDAM FAVOURITES…

Nieuw

MJ AMSTERDAM AT HOME…

WELCOME TO THE WEBSHOP OF MJ AMSTERDAM

Naast onze heerlijke behandelingen adviseren wij ook je lichaam te ondersteunen en te verwennen met de juiste producten. In veel gevallen helpt het gebruik van de juiste producten naast de behandelingen zelfs ook om het effect van deze behandelingen verder te vergroten. De experts in onze salons maken alleen gebruik van zeer zorgvuldig gekozen producten. Deze selecteren we op basis van kwaliteit en vernieuwing en testen we altijd eerst zelf. Naast dat je veel van deze producten bij ons in de salon kunt kopen, bieden we ook via onze webshop een zeer mooie selectie van onze producten aan. Naast de bekende merken hebben we ook een aantal exclusieve merken.

Geniet van onze producten thuis!

MEEST VERKOCHT

BESTSELLERS

Alle producten

IT’S ALL ABOUT YOU

GIFTS

Geef MJ Amsterdam cadeau!

Jij weet als geen ander hoe heerlijk het is om goed voor je lichaam te laten zorgen. Hoe fijn is het dan om die verwennerij te kunnen delen met iemand die je iets bijzonders wilt geven? Met een MJ Amsterdam giftvoucher kun jij je moeder, vriendin of fijne collega laten genieten in één van onze prachtige beautysalons. En ze kan dan zelf de behandeling uitzoeken die het beste bij ze past.

GIFTVOUCHER KOPEN
MJ-AMSTYERDAM-Giftvoucher-1

JOUW HUIDTYPE

Geen enkele huid is hetzelfde, waardoor iedere huid een eigen behandeling nodig heeft. Nu kunnen wij ons heel goed voorstellen dat je graag zelf wat producten wil kopen om je huid te verwennen. Om de juiste keuze te maken uit ons rijke assortiment is het wel belangrijk iets te weten over je huidtype. Daarom hebben we hieronder/hierna een ruwe indeling gemaakt van de verschillende huidtypen. Daarmee kun jij je eigen huidtype bepalen om vervolgens de juiste producten erbij kiezen. Mocht je er niet uitkomen dan helpen we je in onze salons natuurlijk graag verder. Onze experts weten immers exact welke behandeling het beste past bij jouw huid en kunnen je dus ook uitstekend adviseren over de te gebruiken producten.

NORMALE HUID

Dit huidtype voelt zacht en soepel aan. De poriën zijn weliswaar zichtbaar, maar niet verwijd. De normale huid heeft een gelijkmatige, matte glans.

Producten voor de normale huid

GECOMBINEERDE HUID

Veel mensen hebben een combinatie van huidtypen. Zo kan de huid op de wangen droog zijn terwijl de T-zone glimt omdat daar een overdaad aan sebum (talg) wordt geproduceerd.

Producten voor de gecombineerde huid

ONZUIVERE HUID

Bij een onzuivere huid zijn de poriën aan de oppervlakte van de huid verstopt. Hierdoor stapelt talg -het vet dat de huid soepel houdt- zich op in de talgklieren, samen met vuil en dode huidcellen. Dit kun je merken aan zwarte puntjes of witte bobbeltjes onder de huid.

Producten voor de onzuiver huid

VETTE HUID

De vette huid glimt vaak en dan vooral op de neus, het voorhoofd en de kin, de T-zone. De poriën zijn vergroot, en er is sprake van een te grote talgafscheiding. De huid heeft last van mee-eters en plotseling uitbrekende puistjes.

Producten voor de vette huid

DROGE HUID

De huid is vaak dun, de poriën zijn nauwelijks zichtbaar en de huid produceert weinig talg. In de vochtarme huid ontstaan snel rimpeltjes en droogtelijntjes.

Producten voor de droge huid

GEVOELIGE HUID

De gevoelige huid ziet er vaak schilferig, vlekkerig en rood uit. De gevoelige huid is meestal ook bijzonder droog. Mensen met een gevoelige huid reageren vaak sterk op weersveranderingen.

Producten voor de gevoelige huid

RIJPERE HUID

Dit huidtype ontstaat door de gevolgen van het ouder worden. De huid wordt droger, is dunner en er ontstaan sneller rimpels.

Producten voor de rijpere huid

EXCLUSIEVE MERKEN

OUR BRANDS

Wij gebruiken in onze salons alleen zeer zorgvuldig gekozen producten die door ons zelf getest zijn. Deze kwalitatief hoogwaardig producten vind je nu ook in onze webshop. Naast de producten die je van ons gewend bent uit de beautystores hebben we ook een aantal zeer exclusieve merken.