Lieve Beauties,

Niet geheel onverwacht maar toch enorm balen. De lockdown is weer verlengd, omdat de verschillende varianten van het virus een te groot risico vormen. Ons geduld wordt nogmaals op de proef gesteld en voor velen is dat vaatje leeg. Gelukkig gaan de scholen weer open en krijgen winkeliers iets meer ruimte. Voor nu is het vooral het vaccineren dat het “gewone” leven dichterbij zal gaan brengen. Dit betekent wel dat we de voor februari gemaakte afspraken moeten verzetten. We gaan zo snel mogelijk weer contact opnemen met iedereen die een afspraak gepland had en deze verzetten.

Zoals sommige van jullie hebben gelezen op social media of in de krant zitten wij in zwaar weer. Voor een 2e keer 2 maanden verplicht de deuren dicht, gaat geen enkele ondernemer in de koude kleren zitten. We worden momenteel geholpen door vele specialisten om de crisis door te komen. We voelen ons hierbij door jullie enorm gesteund (gezien de lawine aan lieve berichten de afgelopen tijd) en dat waarderen we enorm. Wil je ons nog meer steunen? Maak dan vooral een afspraak voor na de lockdown, koop een giftvoucher voor jezelf of iemand die het straks goed kan gebruiken, koop je producten in onze webshop of volg ons op social media.

Iedere dag (behalve zondag) zijn wij telefonisch bereikbaar van 10:00-16:00 voor al je beautyvragen, het maken van afspraken of productadvies. Je mag nu je producten bij ons ophalen (click and collect), maar lukt dat niet dan brengen we ze net zo lief naar je toe.

Graag horen we ook hoe het met jou gaat! We hopen je snel te zien en staan te popelen om weer te behandelen. Want dat is wat wij het liefste doen. Voor jou zorgen: It’s all about you. We doen dat heel veilig en graag.

Stay safe, stay beautiful and stay connected.
#supportyourlocalbeautyhero

Liefs,
Team MJ

SHOP ONLINE