Luxury Spa Experiences

IJBURG & CEINTUURBAAN

YOUNG PROFESSIONALS

Wil jij aan de slag als stagiair bij MJ Amsterdam? Dat kan! Wij zijn op zoek naar stagiaires van alle niveau’s. Wil jij graag meer praktijkervaring op doen? Ben je representatief en beschik je over goede sociale vaardigheden, een assertieve houding en klantvriendelijk?

Stuur dan je cv en motivatie naar mascha@mjamsterdam.nl

Hieronder een aantal ervaringen van onze young professionals!

Voor mijn opleiding schoonheidsspecialist was ik op zoek naar een stageplaats. Via via kreeg ik de tip eens te gaan kijken bij MJ Amsterdam. Ik ben toen direct in actie gekomen en een langs geweest. Ik ben aangenomen als stagiaire voor de vrijdag.

De eerste paar weken waren lastig, omdat ik nog weinig kon en mocht doen, toen heb ik vooral meegekeken. De medewerkers bij MJ hebben mij in die tijd en tijdens de gedeeltelijke lockdown een hoop geleerd waardoor ik nu zelf behandelingen kan uitvoeren.

Groetjes,
Lotte

LOTTE, Stagiare 1 jaars

Ik heb super veel geleerd tijdens mijn stage bij MJ! Wat zo leerzaam is, is dat je vanaf het begin in het diepe wordt gegooid. Je krijgt gelijk veel verantwoordelijkheden zoals verschillende behandelingen die je mag doen, wat ervoor zorgt dat je heel snel leert. 

Tijdens de lockdown zijn we ook doorgegaan met trainen, zowel praktijk als theorie. Het was heel jammer dat we dicht moesten, maar hierdoor hebben we wel super veel kennis opgedaan over de producten en behandelingen. We hebben hierdoor echt een soort interne training gehad, wat heel waardevol is!

Ook het team is geweldig. Vanaf het begin hebben ze mij er heel erg bij betrokken en was ik echt onderdeel van het team. 

Als je van aanpakken houdt, zou ik je zeker aanraden om bij MJ stage te lopen!

Groetjes,

Sara

SARA, Stagiare 3 jaars

Bij de stageplek van MJ Amsterdam krijg je de kans om te groeien en veel te leren over het vak. Er word veel moeite in je gestoken. Het fijne is dat je niet word gezien als stagiaire maar als een collega. Ook is het gezellige team natuurlijk een groot pluspunt!

Toen de 2de lockdown begon hebben we nog door kunnen trainen in de salon, opdrachten af kunnen tekenen en online trainingen mee kunnen maken van de merken die in onze winkel worden verkocht. Dit heeft toch wel veel meegespeeld in de vorderingen die ik heb gemaakt. En het laat zien dat er geen tijd word verspild om het team sterker te maken.

Groetjes,
Carlijn

CARLIJN, Stagiare 3 jaars

IT’S ALL ABOUT YOU………