WIJ GELOVEN NIET IN 1-FITS-ALL !

Daarom bieden wij jou de keuze uit 3 topmerken.

ABSOLUTION

Is een lijn waarvan de producten biologische ingrediënten bevatten. Minstens 60% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Daarnaast is 99% van deze plantaardige ingrediënten biologisch, waarbij 10% hiervan gecertificeerd biologisch vervaardigd is.

De hoogwaardige producten kunnen allemaal in combinatie worden gebruikt (mix en match principe) waardoor we de behandeling en thuisadvies kunnen afstemmen op de huidconditie.

COMFORT ZONE

Gebruikt alleen de beste ingrediënten van natuurlijke oorsprong om al je zintuigen te prikkelen. De behandelingen zijn resultaat gericht maar zorgen ook voor de nodige ontspanning.

Om de “real active beauty” te garanderen wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke, voedende olieen en boters. De producten worden geproduceerd in Italie met goene energie uit duurzame bronnen.

DERMALOGICA

Streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. Dermalogica is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten en consumenten.

De gezichtsbehandeling is gericht op huidverbetering en wordt volledig op maat gemaakt. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten.

KUN JE NIET KIEZEN

Geen enkel probleem. Tijdens je huidanalyse kunnen we samen met jou bespreken wat het beste past. Binnen een merk is het altijd maatwerk. Je kiest dus alleen het aantal minuten en indien gewenst een supplement. Uiteraard houden we rekening met jouw wensen.