IJBURG & CEINTUURBAAN

CLASSIC FACIALS

Je goed voelen en er goed uitzien zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Er is veel aanbod en steeds meer mogelijk. Met onze kennis en passie voor het vak volgen wij de trends voor jou.

Wij geloven niet in one-fit’s-it -all. Daarom bieden wij 3 topmerken. We geven je graag een goed advies op het gebied van zorgvuldig gekozen producten en behandelingen.

OVERZICHT & PRIJZEN CLASSIC FACIALS

COMPLETE YOUR TREATMENT

SUPPLEMENTEN

SUPPLEMENTEN

Wil je een keer iets extra’s proberen tijdens je facial? Heb je speciale wensen? Wanneer je iets extra’s wil toevoegen aan je facial dan bieden wij verschillende opties:

verven wimpers min/€ 
verven wenkbrauwen min/€ 
verven wimpers & wenkbrauwen min/€
wax bovenlip min/€ 
wax bovenlip & kin min/€
beautyangel min/€ 
microdermabrasie min/€ 
bindweefselmassage face (manueel) min/€
bindweefselmassage face(LPG) min/€
lichaamsmassage min/€
*Deze prijzen gelden wanneer de supplement als toevoeging is gekozen bij een facial.

IJBURG & CEINTUURBAAN

SIGNATURE FACIALS

Naast onze classic facials hebben wij ook een 4 tal signature facials. Deze 4 behandelingen zijn speciaal  ontworpen voor een maximale beleving van skincare en ontspanning. Iedere behandeling bevat een unieke combinatie van een facial, massages, endermologie of lichttherapie.

2023-01-11T13:20:56+00:00

ABSOLUTION PRO VEGAN

Ons Biologisch Ecocert gecertificeerde brand. De producten van Absolution werken op de zelfredzaamheid van de huid. De behandeling is volledig afgestemd op de specifieke behoefte en stemmingen van de huid. Met producten die 100% Vegan zijn binnen Absolution.

Ben jij Veganist? Of wil je gewoon een keer deze heerlijke gezichtsbehandeling ervaren? Boek dan deze Absolution Pro-Vegan signature treatment.

Beauty Expert €
Beauty Professional €

2023-01-11T13:21:27+00:00

DERMALOGICA ALL IN ONE

We gaan de huid in optimale conditie te brengen. Hierbij gebruiken we de hoogst haalbare producten met de meest krachtige werkstoffen van Dermalogica. In deze treatment wordt gebruik gemaakt van Pro Cooling Contour masque van Dermalogica, de unieke werkstoffen van de producten worden nog dieper de huid ingesluisd.

Tijdens deze behandeling wordt er ook aandacht gegeven aan ontspanning. Een heerlijke nekschouder massage of liever arm/hand of voetmassage?

Beauty Expert €
Beauty Professional €

2023-01-11T13:22:30+00:00

DERMALOGICA BEAUTY BOOTCAMP

Deze behandeling is een van onze beste behandelingen. De combinatie van een een op maat samengestelde facial met een bindweefselmassage door LPG en de BeautyAngel (Collageenlamp) maakt dat je een enorme boost krijgt voor je huid. Het collageen in de huid wordt door deze behandeling optimaal geactiveerd. Huidverbetering op het hoogste niveau!!

Geschikt voor iedereen vanaf 30 jaar die meer aandacht wil besteden aan de fijne lijntjes en/of rimpeltjes.

Beauty Expert €
Beauty Professional €

2023-01-11T13:23:47+00:00

SUBLIME SKIN ANTI AGING

Heerlijke luxe treatment van Comfort Zone, verstevigt de gezichtscontouren en geeft een zachtere uitstraling aan fijne en diepere lijntjes. Bovendien wordt de huid geëgaliseerd en de celvernieuwing gestimuleerd. Er wordt gebruik gemaakt van een verhelderende en celvernieuwende werking dankzij de dubbele fruitzuurpeeling en geoptimaliseerd door een innovatief anti-aging masker.
Geschikt voor alle huidcondities, vooral voor de huid met lijntjes en een gebrek aan stevigheid en volume en de verdikte huid met een ongelijkmatige teint

Beauty Expert €
Beauty Professional €

LUXE COMBI TREATMENTS

ALL IN ONE

Full Manicure & Full Pedicure inclusief OPI Gelcolor.

Bij deze treatment worden de voeten en de handen heerlijk verwend. De nagels van de handen worden gemodelleerd, nagelriemen verzorgd en van een gelcolor voorzien. In ons brede assortiment aan gelcolors van OPI zal er vast een kleur bijzitten die jij mooi zal vinden.

Vervolgens wordt een ontspannende handmassage gegeven. Dan zijn de voeten aan de beurt, deze krijgen dezelfde behandeling; nagels worden gemodelleerd, nagelriemen verzorgd en gelcolor naar keuze wordt aangebracht.

De massage aan de voeten zorgt voor een intens diepe relax. Je gaat helemaal ontspannen de deur uit.

Classic facial 45 min & mini manicure inclusief OPI gelcolor.

Een gepersonaliseerde gezichtsbehandeling van 45 minuten waarbij een dubbele reiniging, peeling en masker worden gedaan. Wenkbrauwen worden in mooi model gebracht.

Tijdens het masker wordt een massage van de nek, schouders en decolleté gegeven. Daarnaast krijgen de handen volop de aandacht: de nagels worden gemodelleerd, nagelriemen verzorgd, nagels worden voorzien van een gelcolor naar keuze.

De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk ontspannende handmassage met een verzorgende handlotion.

Signature facial, beauty bootcamp & gelcolor hands & feet 

Deze behandeling zorgt ervoor dat je je weer helemaal als nieuw zult voelen! Onze Signature Treatment; de Beauty Bootcamp, is een gezichtsbehandeling waarbij de huid een dubbele reiniging krijgt, geëxfolieerd wordt en dan een bindweefselmassage met LPG krijgt. De bindweefselmassage wordt op maat uitgevoerd. Waar ligt jou de focus; versteviging, doorbloeding, detox? We kijken samen naar jouw wensen en gaan voor het beste resultaat.

Na de massage volgt het masker waarbij je dan 15 minuten onder de BeautyAngel (collageenlamp) alleen wordt gelaten om te mogen genieten van de heerlijke warmte. De BeautyAngel boost de aanmaak van collageen in de huid. Het werkstoffen van het masker komen nog dieper in de huid.

Dan vervolgens worden de nagels van de handen èn de voeten gemodelleerd en verzorgd èn voorzien van je favoriete gelcolor van dat moment.

Je voelt je helemaal ontspannen en hebt een prachtige glow die nog dagen zal aanhouden. Kom maar op met de complimentjes. Een echte Beauty Makeover.

OVERZICHT & PRIJZEN