WE LOVE YOUR BROWS

PERMANENTE
MAKE-UP (PMU)

De techniek lijkt erg op tatoeëren, echter permanente make-up zit minder diep in de huid en zal dus na enkele jaren vervagen en uiteindelijk verdwijnen. Bij een tatoeage gebeurd dat niet en is deze permanent. Met een ultradunne, steriele naald of microblade wordt een speciaal, veilig en kleurvast pigment onder het huidoppervlak aangebracht. Wij beheersen de nieuwste technieken waardoor wij zeer precies en erg realistisch kunnen werken.

Houd er rekening mee dat je de eerste 5 dagen na de behandeling zon, zee, sauna, zwembad, make-up en zonnebank moet vermijden. Vooraf krijg je een formulier met alles wat je wel en niet mag doen in de eerste week na de behandeling.

PRICES PMU

POWDER BROWS & MORE

WERKWIJZE

Bij de eerste afspraak bespreken we de wensen en bekijken we de natuurlijke wenkbrauw (intake), dit is gratis en vrijblijvend. We maken dan samen met jou een nieuwe afspraak voor de behandelingen. 

We beginnen met het tekenen van de wenkbrauwen met een potlood net zolang tot je helemaal tevreden bent. We bespreken de kleur pigmenten.

De hele behandeling duurt gemiddeld 2 uur. De roodheid die daarna kan ontstaan verdwijnt binnen 24 uur. De pigmenten die we gebruiken zijn veelvuldig getest en voldoen aan onze allerhoogste eisen. Uiteraard werken wij zeer hygiënisch en volgen we de regels van de GGD.