PER DIRECT

VACATURES

Heb jij passie voor het beautyvak en wil jij werken 1 van de meest toonaangevende salons van Nederland? Dan willen wij graag dat jij met jouw talent ons team komt versterken.

Om het toenemende aantal klanten de beleving te kunnen blijven geven waar we voor staan hebben we per direct plek voor diverse beauty specialistes.

Wil je graag meer informatie? Laat je gegevens hier achter.

Wil je graag meer informatie? Laat je gegevens hier achter.

Wil je graag meer informatie? Laat je gegevens hier achter.

Wil je graag meer informatie? Laat je gegevens hier achter.

Wil je graag meer informatie? Laat je gegevens hier achter.

Check hier de functie!

PASSIE VOOR BEAUTY

DIT BEN JIJ

Uiteraard zou het heel fijn zijn als je al veel ervaring hebt in 1 van de genoemde vakgebieden. Maar ook als je net klaar bent met je opleiding, nog in opleiding bent of je net vanuit jezelf begonnen bent zijn we zeer geïnteresseerd. Het belangrijkste is dat je passie hebt voor het beauty-vak. Daarnaast vinden we het ook van belang dat je het echt leuk vindt om de klanten een totaalbeleving te geven.

uitgebreid trainingsprogramma

We investeren veel in de ontwikkeling van onze behandelingen en de ervaring van de klant, maar zijn ervan overtuigd dat dat alleen zin heeft als jij je ook blijft ontwikkelen. In eerste instantie misschien vooral om het vak en de MJ-manier van behandelen in de vingers te krijgen, maar daarna vooral ook om up-to-date te blijven met alle ontwikkelingen in jouw vakgebied. Om dit voor jou en voor ons nog interessanter te maken hebben we niet alleen een zeer uitgebreid trainingsprogramma, maar is er op ieder vakgebied de mogelijkheid om je eigen ontwikkeling om te zetten in groei in salaris. En hoe zou je het vinden om in jouw vakgebied hét gezicht van MJ worden? Tenslotte is onze overtuiging dat wanneer het komende jaren goed met het bedrijf gaat dit ook voor de medewerkers zo moet zijn.

MJ AMSTERDAM

DIT ZIJN WIJ

MJ Amsterdam is een grote salon met meerdere locaties en een grote klantenbase die dagelijks groeit. Onze klanten zijn bijzonder loyaal en komen graag bij ons terug. We zijn een gezellig, hecht en stabiel team van echte vrouwen, waar een ieder mag zijn wie zij is. Met veel plezier geven we onze klanten het meest passende advies en de bijbehorende behandeling. Door onze passie en kennis inspireren we onze klanten. We hechten veel waarde hechten aan de ontwikkeling van onze behandelingen en onszelf en investeren daar veel in. Hierdoor blijven we werken volgens de laatste trends. Onze slogan ‘it’s all about you’ geldt dus niet alleen voor onze klanten maar ook zeker voor onszelf.

PARTIME & FULLTIME

We bieden concurrerende arbeidsvoorwaarden en je kunt bij ons zowel parttime als fulltime aan de slag. MJ is 7 dagen per week open. Op maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 21.00, vrijdag van 9.00 tot 18.00 en zaterdag en zondag van 9.00 tot 17.00. Uiteraard verwachten we dat je flexibel bent in je inzet, maar we begrijpen ook dat daar grenzen aan zitten. Ons streven is dat we als team een voor iedereen zo passend mogelijk rooster maken, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met een ieders persoonlijke situatie, ook wanneer deze even om een andere beschikbaarheid vraagt.

WORD EEN MJ PROFESSIONAL?

We zouden het ontzettend leuk vinden als jij met jouw talent ons komt helpen om de groei van MJ samen met onze andere professionals verder vorm te geven. Wil je eerst nog wat meer weten? Je kunt ons altijd vooraf even bellen op nummer 06-51499948 (Marie-José Schut).

Sharing = Caring