SEMI PERMANENT

MICROBLADING

Microblading is dé nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Met microblading kan een perfecte natuurlijke wenkbrauw gecreëerd worden. Elk haartje wordt individueel en met de hand getekend in de huid met een speciaal daarvoor bestemde Microblade-pen. De op maat gekozen of gemengde pigment wordt afgestemd op jouw haar- en huidskleur.

VOORDELEN:

  • Geen dagelijkse brow make-up;
  • Prachtige natuurlijke look  (s’ochtends, zwemmen);
  • Elk haartje wordt individueel getekend;
  • Kleur en vorm in overleg gekozen voor optimaal resultaat;
  • Het geeft een prachtige  open blik en vaak een liftend effect.

De houdbaarheid van het pigment hangt af van het huidtype en levenswijze (veel zonnen, cosmetische behandelingen enz.). Om het mooiste resultaat te behouden raden wij aan om regelmatig, gemiddeld elke 18 tot 24 maanden, een touch-up behandeling uit te laten voeren. Dit is afhankelijk van o.a. leeftijd, levenswijze etc. De resultaten blijven tussen de 1 tot 3 jaar zichtbaar!!

IJBURG ONLY

HOE WERKT MICROBLADING

Bij de eerste afspraak bespreken we de wensen en bekijken we de natuurlijke wenkbrauw (intake), dit is gratis en vrijblijvend. We maken dan samen met jou een nieuwe afspraak voor de behandelingen. We beginnen met het tekenen van de wenkbrauwen met een potlood net zolang tot je helemaal tevreden bent. We bespreken de kleur pigmenten.

De hele behandeling duurt gemiddeld 2 uur. De roodheid die daarna ontstaat verdwijnt binnen 24 uur. We adviseren 1 nabehandeling. De pigmenten die we gebruiken zijn veelvuldige getest en voldoen aan de onze allerhoogste eisen. Uiteraard werken wij zeer hygiënisch en volgen we de regels van de GGD.

PRIJZEN MICROBLADING

  • volgen binnenkort