MEDI SKIN CARE & HUIDTHERAPIE

IJburg only

Door onze samenwerking met Medi Skin Care kun je nu ook voor  allerlei behandelingen op het gebied van huidtherapie bij MJ Amsterdam terecht. Daar waar onze expertise stopt beginnen zij. Denk hierbij oa aan hardnekkige pigmentvlekken, couperose, acne, anti-aging en kalknagels.

Medi Skin Care

Medi Skin Care is een zeer gerenommeerd paramedisch huidinstituut. Het instituut werkt nauw samen met dermatologen in de ziekenhuizen & behandelcentra waardoor de expertise van de huidtherapeuten op het gebied van behandelbare aandoeningen groot te noemen is. Het team behandelt wekelijks 300 tot 400 cliënten waarbij het resultaat van de behandeling centraal staat. Medi Skin Care werkt met eigen laser- en lichtapparatuur en er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste lasertechnieken.

Waarom een laserbehandeling?
Met laser ontstaat er een mogelijkheid om effectief in een diepere huidlaag te behandelen. Door middel van een speciale golflengte wordt er één specifiek doel in de huid bereikt, zoals haarzakjes, bloedvaatjes of pigment. Hierbij wordt de omringende huid niet beschadigd. Tussen de laserbehandelingen zit een interval van 4 tot 6 weken.

Meest populaire laserbehandelingen:
* Acné(littekens)
* Huidverjonging
* Couperose/diffuse roodheid/rosacea
* Ouderdoms-/steelwratjes
* Pigmentvlekken
* Dermale naevi
* Xanthelasma
* Fibromen/angiomen/vaatjes/spider naevi
* Ongewenste haargroei

Let op: Sommige behandelingen kunnen in aanmerking komen voor een vergoeding van de zorgverzekeraar!

Richtprijzen
Couprose Neus (vanaf) € 100,00
Littekens (vanaf) € 100,00