BOTOX & FILLERS

IJburg only

 

DRS DIEDERIK

Drs Diederik van Imhoff is ruim vijf jaar arts geweest binnen de chirurgie waar hij veel ervaring heeft opgedaan in de klein chirurgische ingrepen. Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland waaronder Australië en Zuid-Afrika. “Ik vind het bijzonder hoe je met een kleine ingreep een groot verschil kan maken. Een natuurlijk esthetisch resultaat beperkt zich niet alleen tot het uiterlijk maar werkt door op het zelfvertrouwen.

Mensen mooier en gelukkiger maken, daar word ik blij van.” Kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid dit zijn de belangrijkste factoren in het werk van Diederik. Microbotox is één van zijn specialiteiten waarbij men in staat is er jonger en gezonder uit te zien met het minimale. Het gewenste effect bereikt hij door samen met de cliënt een haalbaar en reëel plan te maken. Het mooiste op de manier die bij hen past, schoonheid is immers voor iedereen anders. Diederik heeft geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, lid van NVCG en KNMG erkend.

BOTOX

DE BOTOXBEHANDELING

De behandeling bestaat uit een aantal kleine prikjes in het te behandelen gebied. De Botox ® wordt hierbij in de spier gespoten. Direct na de behandeling kan er een lichte zwelling en roodheid optreden, dit verdwijnt echter vrijwel altijd binnen 15 tot 30 minuten. De dagelijkse bezigheden kunnen vrijwel meteen na de behandeling worden hervat.

Meestal is een zichtbaar resultaat na 3 a 4 dagen waarneembaar. De werking houdt gemiddeld 3 tot 6 maanden aan waarna de behandeling kan worden herhaald. Naar de veiligheid en effectiviteit van Botox ® is uitgebreid onderzoek gedaan. Net als ieder geneesmiddel kan ook Botox® bijwerkingen geven, maar de kans hierop is zeer klein.

PRIJZEN BOTOX

Botox 1/2 zone* €  99,00
Botox 1 zones € 149,00
Botox 2 zones € 298,00

FILLERS

VOORDELEN FILLERS

  • Onmiddellijke correctie van matige tot diepe rimpels
  • Stimuleert de eigen natuurlijke collageenaanmaak van het lichaam
  • Voelt zacht aan en ziet er natuurlijk uit
  • Biedt resultaten die bij veel patiënten een jaar of langer aanhouden
  • Een eenvoudige en praktische procedure, waarbij patiënten hun dagelijkse bezigheden vrijwel meteen kunnen hervatten

PRIJZEN FILLERS

Fillers 1 ml €  330,00
GRAAG EEN VRIJBLIJVENDE INTAKE?

Bel voor een afspraak 020-4165098