Luxury Spa Experiences

AANKOMEND

DIRECTOR 
SKINCARE

We staan aan de vooravond van een grote stap in onze ontwikkeling als bedrijf, waarbij zowel in omvang als in inhoud een grote stap vooruit willen zetten. In deze fase is het invullen van de rol van (Aankomend) Skincare Director van cruciaal belang en zijn we dan ook op zoek naar een topkandidate. 

INHOUD FUNCTIE & VOORUITZICHT

Als je wordt aangenomen is het de bedoeling dat jij hét gezicht wordt van MJ Amsterdam op het gebied van Skincare. Een deel van je tijd werk je in onze verschillende salons en behandel je onze high-end klanten. Een ander deel van je tijd besteed je aan de ontwikkeling van nieuwe signature treatments, ben je gesprekspartner voor onze leveranciers en geef je vorm aan onze trainingen en trainingsavonden. Ten slotte denk je mee over de productkeuze, de influencer programma’s en geef je mede vorm aan onze externe communicatie via diverse (social) mediakanalen. In het begin zul je een relatief groot deel van je tijd behandelen, maar naarmate wij als organisatie en jij in je rol gaan groeien, zal de verhouding tussen deze werkzaamheden gaan verschuiven.

loopbaan in Beauty

HOU JE VAN
EEN UITDAGING?

Ben jij die gepassioneerde skincare specialiste die Beauty ademt en toe is aan een volgende stap in haar carrière? Heb jij passie voor de verzorging van de huid en volg jij alle ontwikkelingen en innovaties in dit vakgebied op de voet.

We gaan er daarom vanuit dat je veel ervaring hebt als specialiste en al hebt laten zien dat je in staat bent om behandelingen (nieuwe) inhoud te geven en dit over te brengen op anderen. Je geniet er nog steeds van om klanten te behandelen en klanten die bij jou komen krijgen een ultieme behandeling zowel op inhoud als op beleving. Als ideale kandidaat ben je communicatief vaardig, durf je de lijnen uit te zetten en ben je absoluut  niet bang om in de spotlights te staan. 

Wil jij de regie nemen op de verdere ontwikkeling van onze behandelingen en producten en samen met onze specialistes de standaard zetten voor Skincare? Wil jij als (aankomend) Director deel uitmaken van een ambitieus, succesvol en getalenteerd team? Dan willen wij graag dat je ons team komt versterken.

STUUR JE CV

Delen kan natuurlijk ook!

MJ PROFESSIONAL

DIT BIEDEN WIJ

We bieden niet alleen een zeer uitdagende functie en de mogelijkheid om mee te helpen aan de nieuwe positionering en groei van MJ Amsterdam, we hebben ook zeer concurrerende arbeidsvoorwaarden. Hierin krijg je de mogelijkheid je te blijven ontwikkelen waarbij wij samen met jou investeren in jouw groei en waarin jij kunt stijgen in functie en salaris. Je krijgt daarin jaarlijks meerdere trainingsdagen en -avonden bij ons en onze leveranciers en een persoonlijk budget om te investeren in jezelf. 

Gezien de uitdaging die er ligt is dit een functie van minimaal 32 uur. MJ is 7 dagen per week open. Op maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 21.00, vrijdag van 9.00 tot 18.00 en zaterdag en zondag van 9.00 tot 17.00. Uiteraard verwachten we dat je flexibel bent in je inzet, maar we begrijpen ook dat daar grenzen aan zitten. Ons streven is dat we als team een voor iedereen zo passend mogelijk rooster maken, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met een ieders persoonlijke situatie, ook wanneer deze even om een andere beschikbaarheid vraagt.

We zouden het ontzettend leuk vinden als jij met jouw talent ons komt helpen om de groei van MJ samen met onze andere professionals verder vorm te geven. Wil je eerst nog wat meer weten? Je kunt ons altijd vooraf even bellen op nummer 06-51499948 (Marie-José Schut).

HOW TO FIND US

THE BEAUTY STORES

IJBURG | PAMPUSLAAN 27-29

DOWNTOWN | CEINTUURBAAN 201