REVIEW: REVITALASH (WIMPERSERUM) SPECIALIST: AMBER, BEAUTICIAN, PEDICURE & MAKE-UP ARTIST

revitalash-advancedDe afgelopen 8 weken heb ik het wimperserum getest. Ik ben ontzettend tevreden. Persoonlijk is het resultaat bij mij niet flabbergasting omdat ik alle lange wimpers heb. Wel krijg ik nu vaak de vraag of ik extentions draag.  Ik heb het gevoel alsof mijn wimpers langer doorgroeien en iets voller zijn.

Een klein dingetje is wel dat ik mijn wimpers wel moet krullen met een wimper krultang anders komen ze tegen de binnenkant van mn bril aan..

Verder vind ik het makkelijk in gebruik; s’avonds na t reinigen op de aanzet van je wimpers aanbrengen met ’t fijne penseeltje. In heb begin dagelijks en nu als onderhoud paar keer per week, ik ben blij :)

REVIEW: TRANSPARANT SUN SPRAY (PIZ BUIN WET SKIN) SPECIALIST: MARIE-JOSE

pizbuin Ik heb het getest en heb het direct op mijn natte huid gesprayd. Ik was de meteen  beschermt tegen UVA/UVB. Het is handig dat je het op een natte maar ook droge huid kan gebruiken. De hele familie kan het dus gebruiken. Wat vooral fijn is dat het geen witte waas achterlaat of uitloopt. Ik vind het een prettig product voor op het strand of op de boot. Verkrijgbaar in SPF15 en SPF30. Je kan dus kiezen. Gaat dus mee in mijn koffer op vakantie.