Manicure

Complete verzorging van nagels, nagelriemen en handen. De behandeling bestaat uit het modelleren, voeden en een handmassage. De manicure wordt afgesloten met een transparante lak.

Classic manicure 

Classic manicure basic € 32,50
Classic manicure incl. kleurlak € 35,00
Mini Mani (vijlen&lakken) € 12,50
Nagels lakken & vijlen (OPI gellak) € 20,00

 

Hands & Feet & O.P.I

Wij werken met OPI. Het merk onderscheidt zich door de hoge kwaliteit, en de nagellakken zijn zeer geliefd bij beroemdheden als Madonna, Jennifer Lopez en Reese Witherspoon. Alle OPI producten zijn natuurlijk dierproefvrij! www.opi.nl

Pedicure

De pedicurebehandeling wordt verzorgd door één van de gediplomeerde (medische)pedicures en volledig afgestemd op jouw voet. De nagels worden op lengte en in vorm gebracht. De nagelriemen worden verzorgd en eventueel eelt en/of likdoorns worden verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met een fijne voetmassage.

Classic pedicure

Classic pedicure basic € 31,00
Classic pedicure incl. kleurlak € 33,50

 

Spa Pedicure € 47,50 / 60 min

Een super de luxe pedicure behandeling, met verfrissende soak en verzachtende scrub, waarna de nagels en nagelriemen worden verzorgd, gevoed en gemodelleerd. We sluiten af met een voetmassage en een finishing lotion. Uiteindelijk worden de nagels gelakt in de gewenste kleur. Deze behandeling vindt plaats in onze speciale spa pedicure ruimte.