Facials & More

Facial Treatment* € 59,50 / 60 min
Deze gezichtsbehandeling vormt de basis van alle Dermalogica behandelingen. De verschillende behandelingsmethoden en de keuze van de gebruikte producten wordt door middel van de ‘Face Mapping’ analyse volledig afgestemd op je huidtype en conditie.

Microzone Treatment € 32,50 / 30 min
Snel, Makkelijk & Effectief: Een microZone behandeling komt niet in plaats van de zes wekelijkse behandeling, maar biedt hier juist een “check-up” op aan, zodat het effect hiervan behouden blijft en je er gedurende de tussenliggende weken op zijn best blijft uitzien.

Age-Smart Treatment* € 77,50 / 75 min
Een uniek regenerende anti-aging behandeling die middels het aanbrengen van een contour-masker over het age-smart complex voor een stralend effect zorgt.

Cleanstart Treatment € 35,00 / 30 min
Dermalogica komt tieners (en ouders) te hulp met Clean Start, een serie helemaal gericht op de problemen van hun huid. Tijdens de behandeling vertellen wij je meteen hoe je jouw huid het beste kan reinigen, verzorgen en beschermen (t/m 21 jr).

Men’s Treatment € 59,50 / 60 min
De mannenhuid toch ook speciale aandacht nodig. Deze behandeling is gericht op de manspecifieke problemen en wordt gecombineerd met een ontspannende massage.

* incl epileren & uitgebreide gezichts- en decolletémassage.