BROW SHAPEN, THREADING, MIRCOBLADING & MORE

IJburg only

BROW SHAPEN

Brow shapen, oftewel overtollig of niet gewenste wenkbrauwhaartjes verwijderen. Dit kan dmv hars, epileren of threading. Tot slot kun je all the way gaan om je wenkbrauwen een subtiel kleurtje mee te geven waardoor een prachtig effect ontstaat. Mooi gestylde wenkbrauwen zorgen voor meer structuur van het gezicht. Samen met je ogen zijn het de blikvangers van je gezicht.

MICROBLADING

Microblading is dé nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Met microblading kan een perfecte natuurlijke wenkbrauw gecreëerd worden. Elk haartje wordt individueel en met de hand getekend in de huid met een speciaal daarvoor bestemde Microblade-pen. De op maat gekozen of gemengde pigment wordt afgestemd op wat bij u het beste past qua haar- en huidkleur. LEES VERDER…

HENNA BROWS

Henna is het ideale product om je wenkbrauwen op een natuurlijke wijze te verven, er komt geen ammoniak, oxidant of waterstofperoxide aan te pas. De henna is een 100% plantaardig en zuiver natuurproduct dat wordt gemaakt van de struik Lawsonia Inermis. De henna hecht zich op de huid en tussen de haartjes, zo creëer je extra volume aan je wenkbrauwen. Ook heb je er langer plezier van, het blijft tot 2 weken op de huid zitten en 4 weken op de haartjes.

PRIJZEN BROWBAR

Epileren (eventueel icm met wax) € 15,00
Browshapen (epileren & tinting) € 19,95
Threading (brow shapen met touw) € 19,95
Browshapen (threading & tinting) € 22,95
Brow Experience brow shapen & make-up € 25,00
Only bovenlip threading € 12,50
Only wimpers verven € 12,50
Only bovenlip waxing € 11,00
Only bovenlip & kin strip wax € 17,50
Gezicht  wax € 25,00
Henna brow treatment € 25,00
Henna brow treatment incl epileren € 30,00
Henna brow treatment incl threading € 32,50
SUPPLEMENTEN BROWBAR*
Wimpers verven € 7,50
Bovenlip waxing € 7,50
Bovenlip & kin wax € 10
Bovenlip threading € 8,50
* behandeling in combinatie met brows