CRYOLIPOLYSE

VET VERLIEZEN DOOR TE BEVRIEZEN

Sporten, lijnen, detoxen, maar de laatste ‘rolletjes’ weten niet van wijken. MJ Amsterdam laat je graag kennismaken met een nieuwe treatment: CRYOLIPOLYSE oftewel vet bevriezen.

HOE WERKT HET?

Door de bevriezing sterven de vetcellen af en worden deze gedurende 60 tot 90 dagen op een natuurlijke manier afgebroken via de lever. In principe is 1 behandeling voldoende per zone. Na vier tot zes weken kun je bepalen of de behandeling gewerkt heeft. Een aanvullende behandeling na twee maanden zal het resultaat versterken.
Cryolipolyse breekt vetcellen af, maar dat betekent niet dat deze vetcellen niet opnieuw kunnen ontstaan. Net als bij liposuctie zal een ongezonde levensstijl een negatief effect hebben op de behandeling.

 

WELKE ZONES?

Cryolipolyse is het meest effectief bij een plaatselijke vetlaag. Denk aan zones als lovehandles, buik, bovenarmen, rug en binnen- en buitendijen. Bij zwaar overgewicht heeft de behandeling geen zin.

PIJN?

Anders dan bij liposuctie waar een heftige ingreep gedaan wordt, is deze behandeling nagenoeg pijnloos. Gedurende de eerste tien minuten kan het voelen alsof iemand je heel hard knijpt, sommige patiënten vinden dit pijnlijk. Wanneer het vet eenmaal bevroren is, is het gevoelloos.
Wil jij graag kennismaken met Cryolipolyse? Bel dan naar 020 -416 50 98

SUPERDEAL |
Op zaterdag 21 oktober houden wij een kennismakingsactie en bieden wij de cryolipolyse behandeling éénmalig aan voor €275 i.p.v. €500 per zone