Project Description

mj selfie

#PRODUCTSWELOVE: DIVADERME

Marie-Jose is owner/founder van MJAmsterdam, winnaar van de beautyaward 2015 voor beste salon van het jaar. Ze is een echte cosmetica junk en deelt graag haar passie. In haar deze post #productswelove lees je welke producten ze zelf graag gebruikt.

Er zijn vele producten op de markt om je brows in een goede shape te krijgen. Uiteraard is een goede basis van belang. Ik laat mijn wenkbrauwen shapen door een collega. Af en toe een beetje bij epileren kan best maar ik vind het lastig om ze zelf te harsen. Ik hou van volle wenkbrauwen. Gelukkig is dat momenteel in de mode. Helaas worden mijn wenkbrauwen in de loop van de jaren niet voller. Ik gebruik af en toe Revitabrow (serum).

In de salon hebben we vele soorten producten om je brows aan te zetten maar nu hebben we er iets nieuws bij, Divaderme. Ik moest even wennen maar ben helemaal om. De 50% natuurlijke vezels zorgen voor een natuurlijke look. Er zijn 3 bruintinten beschikbaar. Het product brengt gemakkelijk aan en vult de wenkbrauw direct mooi op. Ik vind het mooi als mijn wenkbrauwen optisch ook wat verder doorlopen. Je hebt met dit product geen extra potlood nodig. Wel vind ik het handig om een los wenkbrauwborsteltje te gebruiken en ook de browfix van Make-Up studio blijft ik iedere dag gebruiken.

wenkbrWenkbrauwen shapen € 13,95
Divaderme (ash blond) € 36,95
Revitabrow (eyebrow conditioner) € 74,95
Make-up studio (eyebrow fix) € 10,90
Make-up studio wenkbrauwborstel € 7,90