Project Description

Absolution_productsABSOLUTION. ZO PUUR ALS DE NATUUR ZELF.

Huidverzorging in de meest pure zin van het woord. Effectief uiteraard, en tegelijk een genot om te gebruiken. En vooral ook: persoonlijk, dus af te stemmen op de specifieke behoefte van uw huid. Producten met een ziel. Samengesteld uit alleen de beste ingrediënten – direct uit de natuur of biologisch geteeld. Dát was wat Isabelle Carron zocht in een merk.

Maar niet vond … Als eigenaresse van toonaangevend strategie- en ontwerpbureau Jak (Just a Kiss) werkte ze voor de meest gerenommeerde cosmetica- en parfumhuizen. Maar steeds voelde ze dat er iets ontbrak: een bepaalde bezieling, eenvoud, maatwerk. Dus nam ze een dapper en resoluut besluit: zélf een cosmetische lijn creëren. Een merk dat natuur en verzorging combineert met kunst en actualiteit. Met de hulp van bijzonder getalenteerde mensen werd Absolution geboren: een cosmetische revolutie met de meest verfijnde biologische producten.

Ingenieuze eenvoud

Het eerste dat opvalt aan Absolution is de minimalistische, organische vormgeving. Louter zwart-wit, kunstzinnige dessins, verrassende vormen. Ingenieus in z’n eenvoud. Discreet en tegelijk chic. Anders dan welk ander merk dan ook. Dat geldt ook voor de inhoud. Een compact, overzichtelijk assortiment met producten die zijn aan te passen op de dagelijkse behoeften en stemmingen van de huid. Altijd een antwoord op maat – voor hem en haar, voor elke leeftijd. Met als alles overtreffend doel: de schoonheid van de huid behouden.

De producten van Absolution zijn ecologisch en biologisch – gecertificeerd door ECOCERT Greenlife (http://cosmetics.ecocert.com)